EVINRUDE UTOMBORDARE

Uppsala Marinverkstad är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Evinrude utombordare.

Evinrude finns i två olika utföranden, E-tec (G1) och G2, båda har en banbrytande ny 2-taktsteknik som reducerar bränsleförbrukning, utsläpp, vikt och underhåll. En utombordsmotor från Evinrude ger dig en motor med högt vridmoment, snabb acceleration och hög toppfart. Den är även skonsam mot naturen.

Evinrudes utombordare från 25-130hk har 3 års serviceintervall (eller 300 timmar) och utombordare från 115H.O-300hk har 5 års serviceintervall (eller 500 timmar), det ger dig både mer tid på sjön och minimala servicekostnader. En annan finess är att vinterkonserveringen sköter E-TEC själv efter ett moment med reglageboxen av dig. Dessutom levereras alla nya Evinrude E-TEC-motorer självklart med 5 års garanti.

Evinrude E-tec sträcker sig från 15hk till 300hk och du kan välja på vit eller grafitgrå motor.

Evinrude G2 lanserades under 2015 och är den första utombordaren med anpassningsbart utseende, det ger dig som kund möjlighet att få den absolut perfekta kombinationen av båt och motor genom att välja topp-och frontpaneler samt accentfärger som matchar båten. Motorerna finns idag från 25hk till 300hk.

Finansiering erbjuds via Svea ekonomi.
© 2018 Uppsala Marinverkstad AB. All rights reserved.