VATTENSKOTER

Uppsala Marinverkstad utför service, underhåll, reparation och prestandahöjning av vattenskoter samt försäljning av reservdelar och tillbehör. Dessutom kan du vinterförvara din vattenskoter här. Verkstan är utrustad med dom senaste verktygen, datorutrustningen och mjukvaran för att kunna erbjuda dig som kund det bästa.

Verksamheten drivs av Mikael Sjöblom och är grundat på ett stort personligt intresse och engagemang samt vill kännetecknas av hög kompetens, personlig service och noggrant utförande till ett bra pris. Ambitionen är att du som kund ska vara nöjd och komma tillbaka år efter år.

UMV Racing har ett eget team som tävlar, där ingår även Mikael.

felsökning

SERVICE, REPARATION OCH VINTERFÖRVARING


Utför service i enlighet med tillverkarens serviceplan, felsökning och alla tänkbara reparationer på samtliga vattenskotermärken.

Tar även emot försäkringsjobb oavsett försäkringsbolag.

Här kan du även vinterförvara din vattenskoter i varm, låst och larmad lokal.
kompressorrenovering

KOMPRESSORRENOVERING


Renovering av kompressorer med originaldelar.

Om du inte har möjlighet att komma in till verkstan med din vattenskoter så går det lika bra att du själv demonterar din kompressor och skickar den till mig, när arbetet är utfört så skickar jag tillbaka kompressorn till dig med paket via DHL eller PostNord. Vid tidsbokning för detta så kan jag ordna med fraktsedlar som skickas till dig via mail.
optimering

OPTIMERING


Allt ifrån enklare optimering till skräddarsydda programvaror.
trimpaket

TRIMPAKET


Färdiga trimpaket till Seadoo, Yamaha och Kawasaki.
motorbyggen

MOTORBYGGEN


Utför allt ifrån små och stora renoveringar till kompletta motorbyggen (såsom tävlingsmaskiner) av samtliga vattenskotermärken.
Försäljning

FÖRSÄLJNING


Försäljning av reservdelar, performance-produkter och personlig utrustning såsom våtdräkter och säkerhetsutrustning.

UMV Racing är återförsäljare av Rivaracing. Men det finns även andra varumärken såsom Worx, R&D, m.fl.© 2018 Uppsala Marinverkstad AB. All rights reserved.