SUZUKI UTOMBORDARE OCH SUZUMAR GUMMIBÅT

Uppsala Marinverkstad är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Suzuki utombordare samt återförsäljare av Suzumar gummibåt.

Suzuki tillverkar marknadens lättaste och bränslesnålaste fyrtaktsutombordare skapade för att ge dig bästa möjliga prestanda. Alla deras utombordare är pålitliga och såväl material som teknik håller alltid högsta standard. Suzukis utombordare finns från 2,5 till 350 hk.

7 års motorgaranti på Suzuki utombordare, det innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Garantin gäller för Suzuki utombordsmotorer från DF2.5 till DF300 sålda fr.o.m. 18 oktober 2012. (Endast privatägda motorer för fritidsbruk omfattas av garantin.)

Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare tack vare driftsäkerheten och prestandan.

Finansiering erbjuds via Svea ekonomi.

Suzumar - Marknadens bästa gummibåt!
För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta, det är även en bra instegsbåt till båtlivet för barn och ungdomar. Modellen DS350FDJ har bland annat utsetts som bästa ungdomsbåt av tidningen Båtnytt!

Suzumar är Suzuki Marines eget märke av gummibåtar och ett av de största på den svenska marknaden. Fördelarna med en uppblåsbar båt är många. Den är lätt att transportera, enkel att förvara och har samtidigt mycket goda sjöegenskaper. Suzumars gummibåtar erbjuder en utmärkt kombination av kvalitet och bra pris samt att samtliga båtar säljs med 2 års garanti.

Suzumar finns från 225 - 420 cm och delar in sina båtar i RIB, VIB, AL samt den klassiska gummibåten.

Finansiering erbjuds via Svea ekonomi.© 2018 Uppsala Marinverkstad AB. All rights reserved.