Uppsala Marinverkstad logo
Evinrude service
Evinrude utombordare

Uppsala Markinverkstad utför service och reparationer på utombordare från Evinrude. Kontakta oss för att boka in service på din båtmotor.


Evinrude gjordes i två olika utföranden, E-tec (G1) och G2, båda har en banbrytande ny 2-taktsteknik som reducerar bränsleförbrukning, utsläpp, vikt och underhåll. En utombordsmotor från Evinrude ger dig en motor med högt vridmoment, snabb acceleration och hög toppfart. Den är även skonsam mot naturen.

Evinrudes utombordare från 25-130hk har 3 års serviceintervall (eller 300 timmar) och utombordare från 115H.O-300hk har 5 års serviceintervall (eller 500 timmar), det ger dig både mer tid på sjön och minimala servicekostnader. En annan finess är att vinterkonserveringen sköter E-TEC själv efter ett moment med reglageboxen av dig. Dessutom levereras alla nya Evinrude E-TEC-motorer självklart med 5 års garanti.

Evinrude G2 lanserades under 2015 och är den första utombordaren med anpassningsbart utseende, det ger dig som kund möjlighet att få den absolut perfekta kombinationen av båt och motor genom att välja topp-och frontpaneler samt accentfärger som matchar båten. Motorerna finns idag från 25hk till 300.

Boka service på Evinrude

båtmotorer i Uppsala

Uppsala Marinverkstad är din auktoriserade Evinrude serviceverkstad vilket innebär att din motor tas om hand på bästa sätt med originaldelar och rätt verktyg. Använd knappen nedan för att ringa till oss eller kontaktformuläret för att boka service av din Evinrude båtmotor i Uppsala.


Bra information att uppge är modellnr, serienr och årsmodell.