Uppsala Marinverkstad logo
Uppsala Marinverkstad

OM UPPSALA MARINVERKSTAD

Företaget startades i Juni 2010 av Mikael Sjöblom, han är uppvuxen i Stockholm, har båtvana sedan barnsben, är utbildad marintekniker/båtmekaniker vid Marina läroverket i Danderyd och har 15 års erfarenhet inom branschen. Verksamheten är grundat på ett stort personligt intresse och vill kännetecknas av hög kompetens, personlig service och noggrant utförande till ett bra pris. Ambitionen är att du som kund ska vara nöjd och komma tillbaka år efter år - Uppsala Marinverkstad vill vara det självklara valet när det gäller båtmotor och vattenskoter!

Verksamheten startade i en liten lokal på Mältargatan i Uppsala. År 2015 flyttade verksamheten till en större och mer anpassad lokal på Kungsängens gård i Uppsala. Verkstaden är utrustad med dom senaste verktygen, datorutrustningen och mjukvaran, dessutom genomgår Mikael kontinuerligt serviceutbildningar för att alltid vara uppdaterad på det senaste. Mikael strävar alltid efter att vara i branschens framkant när det gäller kunskap, teknik och material, detta för att kunna erbjuda dig som kund det bästa.

Vid starten var fokuset på service och reparation av båtmotorer, men då efterfrågan var stort på nya utombordare samt service och reparation av vattenskoter anpassades verksamheten utifrån det. Idag har verksamheten en balans mellan verkstadsarbeten, butik (reservdelar, originaldelar, oljor, specialfett, marin-tillsatser, tillbehör, m.m) och försäljning av nya utombordare samt reparation, service och prestandahöjning av vattenskoter.
Dessutom har företaget ett eget team som tävlar med vattenskoter,

team UMV RACING.


Välkommen till Uppsala Marinverkstad!